Medlemsvillkor
Allmänt
Dessa medlemsvillkor gäller för utnyttjande av information, tjänster och funktioner som blir tillgängliga genom medlemskap på 36p.se.
Villkor och villkorsförändringar
Efter registrering på 36p.se måste medlemsvilkoren godkännas för att kunna använda våra tjänster. Observera att villkoren kan komma att ändras. Villkorsändringar publiceras på 36p.se. En ändring i villkoren träder i kraft 4 veckor efter publiceringen.
Avgifter
Det är gratis att bli medlem på 36p.se men utvalda delar av de tjänster som tillhandahålls innebär en avgift. Dessa tjänster är inte på något sätt obligatoriska utan valfria för medlemmen att utnyttja.
Funktioner och innehåll
Funktioner och beräkningar är framtagna enligt branchstandard men kan ändå innehålla felaktigheter. 36p.se kan inte hållas ansvarig för eventuella fel vad gäller statistik, texter eller andra funktioner.
Tillgänglighet
36p.se försöker att ha en så hög tillgänglighet som möjligt. Driftavbrott eller störningar kan emellertid ske och 36p.se lämnar inga garantier gällande tillgänglighet eller funktion. 36p.se ansvarar inte för eventuell skada eller förlust som kan uppkomma för medlemmar i samband med brister i tillgänglighet eller funktion.
Personuppgifter
36p.se behandlar personuppgifter genom att lagra och bearbeta dem för att kunna tillhandahålla våra tjänser. Personuppgifter lämnas inte ut till andra företag eller organisationer. Vid enstaka tillfället kommer vi låta våra leverantörer/partners erbjuda relevanta erbjudanden via exempelvis e-postutskick som då sker genom 36p.se. Personuppgifterna lagras under hela medlemsperioden.
Förhållningsregler

36p.se ansvarar inte för enskilda medlemmars handlingar och tar inget ansvar för om någon lagt upp falska uppgifter om sig själv.

Följande är inte tillåtet på 36p.se:

Att uppge falska användaruppgifter som exempelvis kön, ålder, personlig bild m.m.

Användning av bilder eller text med pornografiskt innehåll eller andra tydliga sexuella anspelningar.

Användning av grovt och stötande språk i kommunikation med andra medlemmar.

Rasistiska uttalanden.

Personangrepp.

Försäljning eller marknadsföring av kommersiella tjänster eller varor.

Spridning eller försök till spridning av politiska eller religösa budskap.

Copyright
36p.se har fullständiga rättigheter att använda allt material som publiceras och lagras på sajten. Information från 36p.se får endast publiceras efter godkännande av oss.
Sabotage
Varje form av försök till manipulering av systemet i någon form kan leda till avstängning och i värsta fall även en polisanmälan. Alla händelser i systemet loggas med IP-nummer och kan därmed spåras.
Avstängning
36p.se förbehåller sig rätten att stänga av eller radera medlemmar som inte respekterar medlemsvillkoren eller följer gällande svensk lagstiftning. Ingen återbetalning sker till betalande medlemmar vid radering av ett medlemskonto.